TUINAANLEG

Laten we samen uw droomtuin creëren

NIVAGO TUINPROJECTEN REALISATIE

Het ontwerp ligt klaar dus is het tijd voor het echte werk. Tijdens het aanleggen van de tuin werken we met hoogwaardige materialen en maken we gebruik van de nieuwste technieken.

Bij Nivago tuinprojecten leggen we de kwaliteit op een hoger niveau en zijn we pas tevreden als u dat ook bent. Na de aanleg van de tuin geven we u graag advies over het onderhoud, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we uw droomtuin kunnen verwezenlijken.

ONZE ANDERE DIENSTEN

Slide 3
FAMILIE VAN GELDROP

We zochten een bedrijf dat mee kon denken over onze geheel nieuwe aan te leggen tuin en die daarbij de uitvoering kon doen. Nivago Tuinprojecten is met veel passende creatieve ideeën gekomen waar we erg blij mee zijn. De werkzaamheden werden door het jonge professionele team met oog voor detail uitgevoerd. Waar nodig werden oplossingen bedacht voor onverwachte zaken die je altijd tegen zult komen. Onze complimenten voor de mooi aangelegde tuin!

Slide 1
Wart

We zijn zeer tevreden over de snelheid van Niels zijn reacties, bereidheid om mee te denken en het geleverde vakwerk. Dit alles voor een goede prijs.

previous arrow
next arrow

Klaar om uw droomtuin te realiseren?

Title ×