TUINONTWERP

Met uw wensen en onze passie creëren we samen uw droomtuin

NIVAGO TUINPROJECTEN ONTWERP

We geloven dat elke tuin uniek is en dat elk ontwerp op maat gemaakt kan worden. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke look of een natuurlijke, groene oase voor uw tuin. Nivago heeft de kennis en ervaring om uw visie te vertalen naar een prachtig ontwerp. De mogelijkheden? Die zijn er veel. Van beplantingsplannen, beregeningsplannen, verlichtingsplannen tot aan het maken van materiaalkeuzes. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe we uw wensen om kunnen omzetten in een prachtige, functionele en duurzame tuin waar u nog jaren van kan genieten.

ONZE ANDERE DIENSTEN

Slide 1
CHRISTOPHE

Met een basisontwerp hebben we Nivago gevraagd om dit professioneel uit te voeren. Dit is boven verwachting gerealiseerd! Niels is ruimdenkend en op sommige momenten overlegd hij even met ons om het werk hoogwaardig af te maken. Een vrolijk team die erg netjes werken en dat allemaal voor een eerlijke prijs!

Slide 2
ANOUK

Pure passie is het toverwoord voor het team van Nivago Tuinprojecten. Vakmannen die weten waar ze het over hebben, zich inleven in de klant en werkzaamheden tot in perfectie uitvoeren.

Slide 2
SASHA

Een team met vriendelijke vakmannen die nauwkeurig te werk gaan. Daarnaast was de samenwerking met Nivago Tuinprojecten erg prettig en vlot.

previous arrow
next arrow

Bent u al voorzien van een tuinontwerp?
Wij realiseren dit graag voor u.

Title ×